Niet lullen maar fietsen …

Elk zichzelf respecterende organisatie heeft tegenwoordig een press voorlichter, communicatie deskundige of zoals dat hier in Brabant heet …. Een zeurder.

Helaas zijn er soms nog partijen – mn evenement organisaties – die bij hoog en laag beweren dat dit niet nodig en zeker een opleiding op dit niveau onzin is. Dat kun je toch zelf wel, is het argument? Fout, fout en fout. De juiste communicatie, intonatie, inspiratie en statie(geld) is niet alleen essentieel maar ook onontbeerlijk…. En mensen of organisaties die dat niet zijn…. De tijd zal het leren.

Omdat wij een moderne fietsclub zijn met een – ondertussen – groot aantal leden uit Oisterwijk EO, hebben wij ook een ouwe hoer aangewezen die in het weekend door het leven gaat als ons aanspreekpunt. Hem cursus laten doen en opleiding en training en coaching gegeven en nu kan hij spreken zonder iets te zeggen, praten als heuvelman en woorden uit zijner mond doen laten vloeien waardoor een goed verstaander denkt(niet zegt): Nog nooit zo’n goed verhaal gehoord!

Wij als kritische leden zullen zeggen: Wat zei je?

Hans H., leuk dat je anoniem (vandaar de Ha) en met een meerderheid van stemmen tov het minimaal vereiste quota en volgens Statuut 38 – Lid 4, artikel B.2a gekozen bent.

Je echte vrienden
p.s. We horen het wel ……