Nieuwjaarsborrel 2020

Nieuwe ronde, nieuwe kansen…

Zou mooi rijmen op de de twee Hansen maar we zijn met vijven en om die nu in het mooie jaar 2020 meteen voor die kup te stoten.

Over stoten gesproken, 5 januari j.l. was het wieder so weit, onze wereldberoemde NJR vond weer plaats en, trouw aan tradities… bij Boshuis Venkraai. Na een vierkantje gefietst te hebben kwamen we zichtbaar vermoeid aan bij de fietsenrekken van Venkraai en wisten onze vermoeide torso’s nog net over het fietspad te slepen richting een zitje. Na de obligatoire koffie eindelijk toe aan de echte reden… een portje, rood wel te verstaan en ook onze VV deed iets roods maar meer in de aqua form.

Het bewogen jaar 2019 werd nog eens licht doorgenomen, alleen maar hoogtepunten met als topper de hooggebergten rondom Oedelsheim… en ook een fietsrondje wat we tussendoor begin september georganiseerd hebben. Over rondjes gesproken, we namen er nog ene en proosten op een vriendschap die heel speciaal is en naar we hopen… De tand des tijds zal doorstaan. Dat er bij BHV niet veel gasten waren op onze receptie en dat de dekens waar we onder zaten eerst van de haaren ontdaan moesten worden, bomt niet…. Geef gang en ons jubileum jaar wordt grosse klasse!